fbpx Skip to main content

Welkom bij Coffeeshop Fly Den Haag

Van harte welkom op de website van Coffeeshop Fly Den Haag, één van de beste beoordeelde coffeeshops in Den Haag! Met een gemiddelde score van 4.8/5.0 op Google en een gemiddelde score van 4.9/5.0 op Greenmeister, zou je zelfs kunnen stellen dat we de beste beoordeelde coffeeshop van Den Haag zijn! Wij vertellen je in dit artikel graag meer over onze coffeeshop en geven je graag een inzicht in onze achtergrond!

Ons verhaal

Coffeeshop Fly is in Den Haag een begrip onder cannabisgebruikers. Onze coffeeshop wordt al meer dan 15 jaar gewaardeerd om onze expertise, onze prijs-kwaliteitverhouding en ons uitstekende personeel. Wij zien onszelf niet als een simpele coffeeshop, waarin simpele transacties gebeuren, maar wij positioneren ons als een enorm menselijke coffeeshop. Wij zijn altijd in voor een praatje en onze klanten en bezoekers waarderen ons daar enorm voor!

Naast bovenstaande punten staat transparantie ook hoog in het vaandel bij ons! Zo zijn wij de eerste coffeeshops in Nederland én de eerste coffeeshop in Den Haag, dat het volledige assortiment op de bar presenteerden! Onze klanten en bezoekers hebben bij ons altijd de producten met eigen ogen kunnen zien en er wordt bij ons altijd netjes voor het oog van de klanten en bezoekers afgewogen. Er kan met alles meegekeken worden en er staat ook geen enorm scherm van (plexi)glas tussen het personeel en de bezoekers!

Assortiment

Bij Coffeeshop Fly vind je een enorm assortiment aan cannabis! De cannabiswereld is in de afgelopen 10 jaar enorm veranderd en uiteraard zijn wij met de tijd mee gegaan! Daarnaast kan je bij ons met een gerust hart je aankoop doen, aangezien alles volledig schoon wordt verklaard door middel van labresultaten!

Internationale cannabis selectie

Waar coffeeshops het in het verleden vooral moesten doen met Nederlandse wietsoorten en Marokkaans hasjsoorten, is de cannabis selectie enorm veranderd. Inmiddels is er bij Coffeeshop Fly een ruim aanbod aanwezig van Nederlandse, Amerikaanse, Canadese en Marokkaanse cannabisproducten! Uiteraard allemaal van hoogwaardige kwaliteit en allemaal getest in een laboratorium! Bij elke aankoop krijgt je een QR code mee die je kunt scannen en vervolgens een volledig rapport van het gekochte product te zien krijgt.

Edibles

Uiteraard is er niet alleen cannabis verkrijgbaar in de traditionele vormen, maar ook in de vormen van edibles! Edibles zijn vooraal weggelegd voor mensen die niet houden van roken, maar toch willen genieten van cannabis. Uiteraard is het ook leuk voor speciale gelegenheden! Wil je meer weten over edibles? Lees dan hier meer in onze blog over edibles!

Openingstijden

Onze openingstijden zijn het hele jaar door hetzelfde, op een aantal uitzonderingen na. Coffeeshop Fly is dagelijks geopend van 09:00 – 23:00. De uitzonderingen zijn alleen op oudjaarsdag en nieuwjaarsdag, waarop de we respectievelijk een uurtje eerder dicht gaan en een uurtje later open!

Wij krijgen vaak de vraag waarom wij niet tot later open zijn, wat uiteraard ook mag volgens onze vergunning. Dit doen wij om rekening te houden met de omgeving en de buren. Wij hebben daarom besloten dat 23:00 een sluitingstijd is in ieders belang!

Gemakkelijk bereikbaar

Onze coffeeshop in Den Haag is op verschillende manieren bereikbaar, of gerust gezegd: op elke manier! Met de auto is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur, de hoofdstraat en de zijstraten. Lopend zijn wij ook prima bereikbaar, aangezien we op een steenworp afstand van het centrum liggen!

Met de tram zijn wij het best bereikbaar met tram 17. Met deze tram kun je reizen tot de halte “Noordwal” en vervolgens is het nog maar 1 minuut lopen tot de coffeeshop.

Uiteraard is iedereen ook welkom op de fiets, brommer en motor. Ons personeel houdt uiteraard een oogje voor je in het zeil, mocht je geen slot hebben op je vervoersmiddel!

Ben je mindervalide? Onze ingang is rolstoelvriendelijk en je kunt dus prima met je rolstoel of scootmobiel de zaak betreden!

Contactinformatie

Wij zijn op verschillende manieren bereikbaar. Voor korte vragen en/of opmerkingen raden wij je aan om contact met ons op te nemen via Instagram, Facebook of Google Chat. Via deze kanalen zal je het snelst antwoord krijgen op je berichten.

Heb je iets te bespreken wat formeler van aard is? Dan raden wij je aan contact met ons op te nemen via het contactformulier op de home pagina. Uiteraard kun je ons ook gewoon direct mailen op info@flydenhaag.nl.

Wij hopen je voldoende informatie te hebben gegeven over Coffeeshop Fly in Den Haag. Wij hopen je snel te verwelkomen in onze coffeeshop en aarzel nooit om berichtjes te sturen voorafgaand of na je bezoek. Wij staan namelijk ook altijd open voor nieuwe ideetjes of feedback!

Leave a Reply